(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Politika 23.03.2012.
Stara Pazova
Izbori 2012- Kandidatura Dušana Inđića

Opštinskoj izbornoj komisiji opštine Stara Pazova, predata je izborna lista Demokratske stranke „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić“ kandidata za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom sistemu.
Kandidat za predstojeće pokrajinske izbore je Dušan Inđić narodni poslanik u sadašnjem sazivu Skupštine Vojvodine. Ova lista je prikupila 277 overenih potpisa građana sa teritorije opštine Stara Pazova.