(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Kultura 09.12.2015.
Stara Pazova
POBOLJŠANJE KULTURNOG PROGRAMA

Iz CzK Stara Pazova najavljuju da će od sledeće nedelje ponovo da radi bioskop u Novim Banovcima i da je za buduće projekcije filmova kako u Banovcima, tako i u Pazovi obezbeđen digitalni projektor najnovije generacije, čime je rešen dosadašnji tehnički problem. Naime, nedostatak publike u bioskopskim salama, doveo je do kašnjenja sa dopremanja opreme i aktuelnih filmskih projekcija, jer su distributeri prikazivači raspoloživu opremu slali u mesta u kojima ima publike.
To je dovelo do gašenja bioskopa u Novim Banovcima, a postavljalo se i pitanje da li će još raditi i bioskopi u Staroj i Novoj Pazovi. Odgovarajući projektor za puštanje 3D filmova ustupila je na korišćenje CzK firma Megakom iz Beograda koja se bavi disrtribucijim i na taj način je rešen dosadašnji problem pri tom obezbedila operatera i prevoz za opremu, tako da objektivnih tehničkih problema više nema. Vraće se bioskopski repertoar u Nove Banovce, a već radi u Staroj i Novoj Pazovi, a planira se i u Golubincima, kao i u Starim Banovcima. Sa opštinom Pećinci uspostavljena je saradnja pa bioskopi sada rade ponedeljkom i utorkom u Staroj Pazovi, sredom u Novoj Pazovi četvrtak u Novim Banovcima i petkom u Pećincima.