(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Sport 27.08.2012.
Nova Pazova
RADNIČKI PORAŽEN U ČAČKU

U trećem kolu Prve lige Srbije, fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove izgubili su u Čačku od Borca sa 3:0 i tako doživeli prvi poraz u prvenstvu. Dunav iz Starih Banovaca je na svom terenu pobedio Dinamo iz Pančeva sa 3:2 u drugom kolu Srpske lige, Vojvodina,
dok je Jedinstvo iz Stare Pazove izgubilo u Šidu od Radničkog sa 4:1. U drugom kolu Vojvođanske lige, Zapad Omladinac je u Novim Banovcima poražen od Hajduka iz Beške sa 2:1. Odigrane su i utakmice drugog kola Sremske lige. Jadran iz Golubinaca je pobedio Podrinje u Mačvanskoj Mitrovici sa 5:4, a Sremac je u Vojki protiv Radničkog iz Iriga igrao 1:1. U drugom kolu Druge Sremske lige Podunavac je savladao u Belegišu Dunav iz Novog Slankamena sa 10:0, a Sloga je poražena u Krnješevcima od Napretka iz Popinaca sa 3:0.