(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Srpska pravoslavna crkva danas slavi dan svog utemeljivača Svetog Savu • COVID: Za 5 dana u kovid ambulanti u Staroj Pazovi pregledano je 1332 pacijenata, testirano 550 a pozitivan nalaz je dobilo 336 osoba • Mladići 2004. godište da se jave u vojni odsek radi uvođenja u vojnu evidenciju • TESTIRANJE BRZE PRUGE: Na deonici između Stare i Nove Pazove prvi put voz dostigao brzinu od preko 200 km/h • UPOZORENJE IZ ŽELEZNICE: Zabranjen pristup deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad do 5. februara • VREME: Hladno, temperatura od -3 do 4 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 25.08.2015.
Stara Pazova
Memorandum o razvoju saradnje

Povodom nedavne posete delegacije opštine Stara Pazova opštini Strumica u Republici Makedoniji danas smo razgovarali sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem koji je istakao veliki značaj potpisanog memoranduma o saradnji u oblasti sporta, kulture, poljoprivrede i privrede koji će, po njegovim rečima, još više približiti dva naroda. U narednom periodu privrednici iz ove makedonske opštine posetiće opštinu Stara Pazova gde će razgovarati sa domaćim privrednicima. Delegacija Opštine Stara Pazova boravila je i u poseti Opštini Kistanje i manastiru Krka u Hrvatskoj gde naša Opština ulaže mnogo truda kako bi pomogla srpskom stanovništvu koje živi u Republici Hrvatskoj.

Razgovarajući o ovoj temi, predsednik Radinović je rekao da će opštinama u kojima živi Srpsko stanovništvo pomoći da unaprede privredu. Zahvaljujući sve naprednijoj privredi i povezivanju u cilju preuzimanja i primene znanja iz razvijenih evropskih zemalja kao i saradnji sa relevantnim državnim i stručnim institucijama, Opština Stara Pazova svrstala se u grupu najrazvijenijih opština u našoj zemlji.