(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Srpska pravoslavna crkva danas slavi dan svog utemeljivača Svetog Savu • COVID: Za 5 dana u kovid ambulanti u Staroj Pazovi pregledano je 1332 pacijenata, testirano 550 a pozitivan nalaz je dobilo 336 osoba • Mladići 2004. godište da se jave u vojni odsek radi uvođenja u vojnu evidenciju • TESTIRANJE BRZE PRUGE: Na deonici između Stare i Nove Pazove prvi put voz dostigao brzinu od preko 200 km/h • UPOZORENJE IZ ŽELEZNICE: Zabranjen pristup deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad do 5. februara • VREME: Hladno, temperatura od -3 do 4 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 12.08.2015.
Stara Pazova
Udario ženu i dete na pešačkom prelazu

U ulici Svetosavskoj kod broja 27, oko 13 časova i 30 minuta dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila. Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je automobil marke Pežo 307 karavan propisno stao da propusti ženu sa detetom koja je prelazila preko pešačkog prelaza, kada je na njega odpozadi naleteo kombi sa prikolicom na kojoj se nalazio još jedan automobil. Od siline udarca Pežo je udario ženu i dete koji su se nalazili na pešačkom prelazu i odbacio ih u kanal pored puta, takođe u kanalu je završio i automobil, dok se kombi vozilo sa prikolicom zaustavilo tek nakon desetak metara. Prema nezvaničnim informacijama, povređeni su pri svesnom stanju kolima hitne pomoći odvezeni na dalju hospitalizaciju. Među povređenima su i dete od 6 godina i beba od 18 meseci kojima su konstatovane lake telesne povrede.

Visoka temperatura, trenutak nepažnje ili umor, razlozi su sve češćih saobraćajnih nezgoda na našim putevima, a kako saznajemo ovo je već treća saobraćajna nezgoda danas.