(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Srpska pravoslavna crkva danas slavi dan svog utemeljivača Svetog Savu • COVID: Za 5 dana u kovid ambulanti u Staroj Pazovi pregledano je 1332 pacijenata, testirano 550 a pozitivan nalaz je dobilo 336 osoba • Mladići 2004. godište da se jave u vojni odsek radi uvođenja u vojnu evidenciju • TESTIRANJE BRZE PRUGE: Na deonici između Stare i Nove Pazove prvi put voz dostigao brzinu od preko 200 km/h • UPOZORENJE IZ ŽELEZNICE: Zabranjen pristup deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad do 5. februara • VREME: Hladno, temperatura od -3 do 4 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 08.08.2015.
Stara Pazova
Ministar Selaković u poseti opštini

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković zajedno sa predsednikom opštine Stara Pazova Đorđem Radinovićem i predsednicom suda Ružicom Nikolić obišao je danas lokaciju na kojoj se gradi novi objekat za potrebe Osnovnog suda u Staroj Pazovi koji svojim radom pokriva opštine Stara Pazova i Inđija. Opština Stara Pazova zajedno sa Direkcijom za izgradnju je za ovu investiciju obezbedila preko 24 miliona dinara sa PDV-om. Završetak radova se očekuje krajem oktobra ove godine. Ovom prilikom ministar Selaković je pohvalio rad organa lokalne samouprave predvođen predsednikom Radinovićem i istakao da je opština Stara Pazova motor razvoja Srema i da je po broju zaposlenih i privrednom razvoju u samom vrhu u Srbiji. Boravak u našoj opštini ministar Selaković je iskoristio i obišao radove na izgradnji sportske hale u Golubincima za koju je lokalna samouprava izdvojila preko 44 miliona dinara. Trenutno se izvodi druga faza radova, a nakon završetka ovu halu će moći da koriste sportisti raznih sportova ali i kuglaši, jer se u sklopu hale gradi i savremeno opremljena kuglana.
Ministar pravde Nikola Selaković je pohvalio angažovanje Opštine u obnovi Srbije nakon prošlogodišnjih poplava, a zajedno sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem i predstavnicima lokalne samuouprave i mesne zajednice Golubinci obišao je seosku crkvu i znamenitosti ovog sremskog sela.