(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Kultura 06.08.2012.
Stara Pazova
Odličan koncert slovačkih igara

Odličan koncert slovačkih narodnih igara I pesama izveo je u St.Pazovi univerzitetski FA Mladost iz Banske Bistrice. Razigrani, poletni I mladi ansambl doneo na staropazovačku scenu bogatstvo igara, pesama I nošnje iz cele Slovačke.

FA Mladost ima 50. godišnju tradiciju a lepotu folklora je za pola veka prezentovao ne samo u svojoj zemlji već I u celoj Evropi I većem delu sveta. Iako je ovaj ansambl prvi put bio u Staroj Pazovi, umetnički rukovodilac I koreograf Martin Urban je istakao da dobro poznaje FA Klasje SKUD-a Janko Čmelik jer već dve decenije prati rad I razvoj ovog ansambla I ima dobre prijatelje iz ovog ansmabla sa kojima saradjuje.