(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 20.02.2015.
Golubinci
uređenje stadiona FK Jadran

Danas su počeli radovi na postavljanju cevi za podzemno zalivanje kompletnog terena na stadionu FK Jadran u Golubincima koji bi trebalo da budu završeni za sedam dana. Pored ovih radova u okviru rekonstrukcije ovog stadiona uradiće se i rekonstrukcija tribine, a vrednost investicije je oko 1,5 miliona dinara.

Kao najveću investiciju u sportske objekte nacelnik za sport i omladinu Velibor Katić je naveo novi stadion u Novim Banovcima, zatim pokrivanje tribina na stadionu u Belegišu, postavljanje novih stolica na pomoćnom terenu u Starim Banovcima, novi reflektori na stadionu FK Jedinstvou Staroj Pazovi, kao i mnoga druga ulaganja u sportsku infrastrukturu u svim naseljima naše opštine.