(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 30.12.2014.
ostalo
Opština Pećinci usvojila budžet

Na V redovnoj sednici skupštine opštine Pećinci usvojen je predlog odluke o budžetu za 2015. godinu. Planirani prihodi u narednoj godini su 2.206.000.000 dinara, sa rashodima u istom iznosu. Zamenik predsednice opštine Pećinci , Zoran Vojkić, izjavio je da osnovu ovakvog budžeta čine planirani prihodi u iznosu od 1.243.000.000 dinara, od prodaje i davanja u zakup građevinskog zemljišta i to u radnim zonama u Sibaču i Šimanovcima. Za obe radne zone su pregovori sa potencijalnim investitorima u završnoj fazi. Najveće stavke na rashodovanoj strani budžeta će predstavljati dve kapitalne investicije, koje finansira Vlada Republike Srbije, završetak radova na kanalizacionom prečistaču u Šimanovcima, koji se očekuje do kraja aprila naredna godine i izgradnja fabrike vode u Šimanovcima, za koju će tender biti raspisan u martu 2015. godine.

Odbornici su, takođe, usvojili Plan generalne regulacije naselja Kupinovo, a doneta je odluka o izradi Plana detaljne regulacije dela radne zone u Subotište i o izradi Plana detaljne regulacije arheološkog lokaliteta „Tvrđava Kupinik“, a izglasali su i istupanje iz javnog urbanističkog preduzeća „Plan“ opštine Ruma.