(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Sport 03.07.2012.
Stari Banovci
POČEO TURNIR U STARIM BANOVCIMA

Sinoć je u Starim Banovcima počeo Memorijalni turnir u malom fudbalu “Kosta Tomašević”. Aktiv omladine organizuje sportsku manifestaciju koja nosi ime poznatog Starobanovčanina koji je igrao za reprezentaciju SFRJ i bio jedan od osnivača Crvene Zvezde.
Sinoć prve takmičarske večeri odigrano je pet utakmica, nadmetaće se dvadeset ekipa, nagrada za prvo mesto je 120 hiljada, a za drugo mesto 50 hiljada dinara, rekao je u izjavi za RTV Stara Pazova Predrag Majušević, jedan od organizatora. Majušević je rekao da je cena ulaznice simbolična, 50 dinara, a ulaz je slobodan za dame i za decu. RTV Stara Pazova je medijski sponzor turnira, a sinoć, prve večeri na tribinama se okupilo oko 400 gledalaca.