(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počeli završni ispiti za osnovce • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Novopazovčani obeležili slavu naselja • Večeras otvaranje izložbe radova grafičarke iz Inđije • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 07.07.2014.
Stara Pazova
Opština dobila regionalni sertifikat

Đorđu Radinoviću, predsedniku Opštine Stara Pazova, na svečanosti u Skupštini grada Beograda uručen je regionalni sertifikat. Predsednik Radinović se u izjavi za RTV Stara Pazova zahvalio NALED-u na poverenju i rekao da je lokalna amdinistracija u Staroj Pazovi mnogo radila i zaslužila sertifikat. Radinović je naglasio da se ubuduće mora eliminisati korupcija i obezbediti da se građevinske dozvole pribavljaju legalno. Suzana Ilić načelnica za privredu je istakla da je opštinska uprava morala mnogo da uradi da bi potvrdila sertifikat koji već poseduje i da bi dobila regionalni. Inače, regionalni sertifikat je uručen i Opštini Leskovac.

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički kazala je da je NALED dokaz da opštine u Srbiji mogu da posluju dobro, ali da investitori zemlje na Balkanu posmatraju kao region, a ne kao posebna tržišta. Svečanosti je prisustvovala Kori Udovički, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije, njegova ekselencija Peka Orpana, ambasador Finske u Srbiji, visoki predstavnici međunarodnih institucija i diplomatskog kora.