(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 01.07.2014.
ostalo
Sednica školskog odbora u Pećincima

Sednica školskog odbora OŠ „Slobodan Bajić Paja“ održana je juče u prostorijama opštine Pećinci na kojoj je za predsednika izabrana Bosiljka Grujičić, a zatim je odbor razmatrao predlog i doneo odluku o razrešenju dužnosti direktorke osnovne škole Tatjane Tešmanović, uz obrazloženje da je došlo do ugrožavanja normalnog odvijanja vaspitno obrazovnog rada, ugrožavanja ljudskih prava, zbog vređanja psihičkog integriteta zaposlenih i slobode mišljenja i izražavanja, zbog samovolje i nezakonitog ponašanja. Odluka koju je školski odbor jednoglasno doneo šalje se pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice Novi Sad.

Sednica školskog odbora je trebala da se održi u samoj školi, ali kako smo čuli od Bosiljke Grujičić direktorka to nije dozvolila, iako je bila blagovremeno obaveštena. Pokušali smo da dobijemo izjavu i od same Tatjane Tešmanović, ali ona nije bila u školi, pa nismo bili u mogućnosti da čujemo i drugu stranu ovog problema.