(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Sport 05.03.2012.
Novi Banovci
Opštinsko prvenstvo u šahu

Juče je u naselju Banovci Dunav završeno opštinsko prvenstvo u šahu. Prvo mesto osvojio je Srbislav Subotićić, drugi je bio Nikola Gajin, a treće mesto osvojio je Milan Skoko.
U saopštenju organizatora, Šah kluba Banovci Dunav se kaže da su svojim igrama ostavili zapažen trag mladi šahisti Okilj Tigran, kao i Vukašin Grčić i Miloš Stankovića. Na kraju takmičenja Miodrag Stanković, predsednik Opštinskog šahovskog saveza i predsednik kluba, koji je i sam uzeo i učešće na turniru, je rekao da se nada da će iz godine u godinu, Opštinsko prvenstvo biti brojnije po pitanju učesnika, da će nagradni fond biti sve veći i poželeo je svim učesnicima još mnogo dobro odigranih partija u zdravlju i dobrom raspoloženju.