(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 27.01.2014.
Stara Pazova
Protestuje zbog ugrožene bezbednosti

Danas su građani Stare Pazove zetekli čoveka koji je razapeo šator ispred zgrade opštine i okačio nekoliko parola na kojima piše da “Niko nije iznad zakona” i da ”Ljudi imaju moć da menjaju stvari”. Miroslav Jarić iz Nove Pazove protestuje jer mu je, kako kaže, ugrožena bezbednost. Iz nepovezane izjave koju je dao ekipi RTV Stara Pazova, ne može se tačno utvrditi razlog zbog čega Jarić protestuje. U opštini Stara Pazova saznajemo da se najčesće žalio da mu bezbednost ugrožava komšija koji se nelegalno uselio u nelegalno izgrađen objekat pored njegove kuće u Novoj Pazovi.
Prema rečima načelnika za urbanizam Miodraga Vuksana nelegalni objekat će biti uklonjen čim zbrinu lice koje je nelegalno useljeno a koje je socijalni slučaj. Jarić nema primedbi na rad službenika opštine, samo navodi da je izgubio poverenje u lokalanu policiju i zahteva da mu najviši državni rukovodioci pismeno garantuju bezbednost.