(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 24.01.2014.
Nova Pazova
Novopazovčani spremaju proslavu Sv.Savu

U susret školskoj slavi, Svetom Savi, u novopazovačkoj školi, koja nosi ime prvog srpskog arhiepiskopa, svetitelja i prosvetitelja, danas će biti održana Svetosavska akademija. Uz učešće preko 70 učenika biće izveden dramski prikaz pod nazivom „Gde su Srbi„, a u kulturno umetničkom programu će učestovovati i KUD „Mladost„ i OKUD „Sveti Sava„ iz Nove Pazove. Biće to i prilika da se uruče nagrade učenicima koji su bili najuspešniji na likovnom i literarnom konkursu koji je povodom Savindana organizovan u školi.

Svečana akademija će biti održana u svečanoj sali škole, večeras u 18.00 časova. U čast Svetom Savi, utemeljivaču srpske crkve i države, Osnovna škola „Boško Palkoviljević Pinki„ iz Stare Pazove danas će upriličiti Svetosavsku akademiju. Na svečanosti će biti uručene nagrade učenicima koji su bili najuspešniji na likovnom i literarnom konkursu koji je na temu svetosavlja organizovan u školi . Svečana akademija će biti održana u pozorišnoj sali, večeras u 18.00 časova.