(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 14.01.2014.
Vojka
MZ Vojka dodelila nagrade najboljima

Na 9. svečanosti dodele nagrada MZ Vojka, sinoć je za najuspešnijeg poljoprivrednika u 2013. godini proglašen Mirko Dražin, najuspešniji privrednik je Dušan Čojčić, vlasnik preduzeća Gumaplast Raul, za najuređenije dvorište nagrađeni su Ružica i Radovan Radojčić, najbolji sportista je Predrag Čortanovački, kapiten Fudbalskog kluba Sremac, priznanje kulturni radnik 2013. godine posthumno je poneo Stevan Kudić, a za zaslužnog građanina proglašen je Branislav Ćurčin.

Nagrađeni su dobili plaketu sa poveljom MZ kao i vaučer u vrednosti od 5000 dinara od firme Medius. Svečanosti su pored članova Saveta, prisustvovali i predstavnici Opštine Stara Pazova koja je bila generalni pokrovitelj na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem, direktori javnih preduzeća, prijatelji Mesne zajednice.