(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Kultura 21.05.2012.
Stara Pazova
ZLATO I SREBRO ZA FOLKLORCE

Od šest dečjih folklornih ansambala iz Opštine Stara Pazova, na 51. Muzičkom festivalu dece Vojvodine u Bačkoj Topoli, tri su osvojila srebrna, a tri zlatna odličja.
U mlađem uzrastu zlato je pripalo Kulturno umetničkom društvu „Branko Radičević“ iz Stare Pazove, a srebro Omladinskom Kulturno umentičkom društvu „Sveti Sava“ iz Nove Pazove. I starija dečja grupa Društva „Radičević“ iz Stare Pazove je odlikovana zlatom, koje u kategoriji starijeg uzrasta pripalo i ansamblu Društva „Mladost“ iz Nove Pazove. FA „Dukat“ i Slovačko Kulturno umetničko društvo „Heroj Janko Čmelik“ iz Stare Pazove su osvojili srebrna odličja.