(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 19.12.2013.
Stara Pazova
Planovi za Stare Banovce u 2014. godini

U Starim Banovcima je u tekućoj godini u uređenje i temeljnu rekonstrukciju oko 600 metara dužine Grčke ulice uloženo oko 60 miliona dinara iz budžeta opštine, i oko milion i po sredstava mesne zajednice u zamenu azbestnih vodovodnih cevi, tako da je centar, uz rekonstrukciju ambulante, sada dobio drugačiji izgled, rekao je u razgovoru za RTV Stara Pazova Radislav Savić.

U sportske terene uloženo je oko 5 miliona dinara, na uglu ulica Pere Čodanovića i Nikole Zeljuga uređen je i ograđen park za decu sa rekvizitima za igru, a tu je nekada bila divlja deponija smeća. U sanacije takvih deponija potrošeno je skoro pola miliona dinara. Savić je apelovao je na građane da plaćaju račune za vodu jer su dugovanja oko deset miliona dinara.

Naredne godine predviđeno je spoljašnje i unutrašnje uređenje crkve uz učešće donatora. Zatim, gradnja hladnjače na groblju, uređenje restorana na stadionu, rekonstrukcija saobraćajnica, a po Savićevim rečima, strani investitor zainteresovan je za ulaganje u gradnju hotela, marine i pratećih objekata, na ušću kanala Budovar u Dunav.