(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Ekonomija 16.12.2013.
Vojka
Otvoren "Medius" u Vojki

Najveći lokalni trgovinski lanac Medius u subotu je u Vojki otvorio vrata novog objekta opremljenog po najnovijim svetskim standardima, u kojem će biti zaposleno oko 20 radnika. Za 9 godina od osnivanja Medius supermarket može da se pohvali sa 8 prodajnih objekata, velikim asortimanom proizvoda i ljubaznim osobljem. Na otvaranju Mediusovog prodajnog objekta u Vojki vlasnik i direktor kompanije Cviko Krunić istakao je značaj velikog timskog rada jer zahvaljujući tom timu Medius beleži samo pozitivan rast i razvoj.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je čestitajući otvaranje novog Mediusovog supermarketa poželeo da broj objekata ubuduće bude dvocifren. Miroslav Vasin pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova istakao je prilikom obraćanja prisutnima da otvaranje ovog objekta za selo Vojka znači koliko i kompanija od 1600 zaposlenih u Novom Sadu.