(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 12.12.2013.
Stara Pazova
Sajam meda na trgu

Ni temperatura od -6 stepeni jutros nije sprečila zainteresovane pčelare da učeastvuju na IV Festivalu meda u Staroj Pazovi,koji se održavao pod sloganom “Pčelarenje, moje lepo zanimanje„. Organizatori festivala su Ekološki pokret Eko-san, Opština Stara Pazova, Turistička organizacija opštine i Udružanje pčelara Jedinstvo. Pored prodajne izložbe meda, pčelinjih proizvoda i rukotvorina održano je i predavanje na temu pčelarenje kao zanimanje u velikoj sali bele zgrade, a posetioci će takođe bili upoznati i sa aronijom i medom kao preventivom koja se može koristiti uz lek.
Učesnike festivala je pozdravila Libuška Laatoš načelnica za kulturu omladinu i sport, a festival je pozdravio i proglasio otvorenim Radoje Blagojević predsednik SO Stara Pazova.