(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 04.12.2013.
Stara Pazova
Proslava dana 204. vazduhoplovne brigade

Proslava Dana 204. Vazduhoplovne brigade održana je sinoć, po treći put u Muzeju vazduhoplovstva u Surčinu. Bila je to prilika da se uz druženje sa pripadnicima ove jedinice, dodele Plakete za Lice godine. Dobitnici plakete su vredni i odani ljudi koji su čitave 2013. godine svojim radom, trudom i stvaralaštvom unapredili rad 204. vazduhoplovne brigade bez straha i bez i najmanje predrasude. Takođe ove plakete predstavljaju simbol zahvalnosti svim licima koja su pružila podršku 204-oj vazduhoplovnoj brigadi.
Inače, ova godina je i u znaku obeležavanja 85 godina od formiranja herojskog Šestog vazduhoplovnog lovačkog pukta koji je svojim epskim jurišom 1941. godine ušao u istoriju Srbije i srpskog naroda. Svečanost 204. vazdruhoplovne brigade podržali su: Opština Stara Pazova, Humanitarna organizacija Bell hospis, muzički ansambl iz Zemunske muzičke škole kao i orkestar svetskog ranga, Sanja lić i Balkanika.