(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 16.11.2013.
Stara Pazova
Crni vikend

U petak oko 23,50 časova u naselju Banovci Dunav, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička automobila. Do nesreće je došlo prilikom preticanja i bočnog sudara "audija 80" i "opel korse", nakon čega su se oba vozila našla van kolovoza, dok se "audi" i nekoliko puta prevrnuo. Telesne povrede u ovoj nesreći zadobili su vozači oba automobila i tri putnika iz "audija", koji su kolima hitne pomoći preveženi u Urgentni centar u Beogradu i KBC Zemun.

Od posledica povreda, preminula je B. M. (18), iz Banovaca, suvozač u "audiju". Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju zamenika osnovnog javnog tužioca, izvršila je policija. A u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu 05,50 časova u Novoj Pazovi, život je izgubila D.S. (42), vozač bicikla. Do nesreće je došlo prilikom kontakta autobusa beogradske "Laste" i bicikliste.