(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Sutra licitacija za zakup pijačnih tezgi i betonskog prostora • Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Odbojkašice Jedinstva u derbiju Superlige dočekuju TENT • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Info 28.10.2013.
Nova Pazova
Zamućenje vode u Novoj Pazovi

20. oktobra dežurni radnik na izvorištu u Novoj Pazovi telefonom je obavestio nadležne u JKP „Vodovod i kanalizacija“, da građani Nove Pazove sve učestalije prijavljuju zamućenje vode. Najviše prijava bilo je za vodosnabdevanje u ulicama Đure Đakovića i Gavrila Principa. Kompletna operativa iz Nove Pazove je u roku od 10 minuta izašla na izvorište i utvrdila da su pritužbe građana opravdane. Hitnim obilaskom svih bunara koji su u radu, utvrđeno je da bunar B5 na starom izvorištu u Novoj Pazovi izbacuje mutnu vodu.
Pomenuti bunar je isključen, a ekipe JKP“ Vodovod i kanalizacija“ su u naredna tri dana isprale sve potisne vodove kao i većinu cevi velikih prečnika u ovom naselju. Trenutno stanje vodosnabdevanja u Novoj Pazovi je uredno i za sada nema žalbi građana na kvalitet vode. Ukoliko bude problema u nekim manjim ulicama ili slepim krajevima, građani mogu da se jave na broj telefona 321-265, koji je u funkciji 24 časa dnevno kako bi ekipe ovog javnog preduzeća u najkraćem roku reagovale kao i do sada, izjavila je za RTV Stara Pazova Mara Gvozdenac, pr preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.