(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dve mrtve osobe u automobilu na putu između Nove Pazove i Batajnice • Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • U četvrtak bez struje će biti pojedini delovi Stare Pazove • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Info 28.10.2013.
Stara Pazova
Tribina o porodici

Porodični odnosi su u velikoj krizi, a porodica nam se raspada kako zbog neodgovarajuće komunikacije unutar porodice, tako i zbog spoljnih faktora, a na raspad porodice utiču i nove komunikacijske tehnologije jer potiskuju međusobni kontakt članova porodice i lažno ubrzavaju vreme, rekao je na tribini o krizi savremene porodice Dr. Vlajko Panović, klinički psiholg sa VMA. Tribinu je organizovalo Udruženje roditelja sa ciljem sagledavanja krize roditeljstva i iznalaženja načina da se ona prevaziđe.

Dr.Panović je naglasio da su odnosi unutar tradicionalne porodice izgubljeni, a savremena porodica nije našla adekvatne načine da zameni neke od važnih uloga tradicionalne porodice kao što su zaštita i sigurnost članova, podrška i pomoć, ali i uvažavanje uzora stvorenih unutar porodice. Naša deca nemaju od koga da nauče uloge koje se u porodici upražnjavaju, kao što ni mnoge druge svakodnevne životne istine i ponašanja nemaju od koga da usvoje, rekao je Dr.Panović. Tribinu je pratilo stotinak zainteresovanih a na kraju tribine nastavljen je razgovor Dr. Panovića i prisutnih građana.