(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Od ove školske godine primenjuje se zakon o dualnom obrazovanju • pola Starih Banovaca bez struje • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 25.10.2013.
Nova Pazova
Skitnica napao dečaka ispred škole

Tragom informacija iz pojedinih štampanih medija saznali smo da se u OŠ Rastko Nemanjić Sveti Sava u Novoj Pazovi prošle nedelje dogodio incedent. Prema pisanju jednog dnevnog lista na osmogodišnjeg dečaka učenika novopazovacke skole sa sečivom u ruci krenuo je stariji muskarac u pripitom stanju. Direktor skole Strahinja Blagojević je u izjavi za Radio televiziju Stara Pazova rekao da je tog dana dežurna učiteljica videla da na klupi u krugu škole sedi pomenuti muškarac ali da on nije ustajao sa klupe, nije imao nož i nije prilazio deci. Sa druge strane, majka osmogodišnjeg dečaka Ružica Stojančic za našu kuću kaže da je tog 15 oktobra oko 15 časova pripit čovek sa sečivom nasrnuo na njenog sina koji je samo pukom srećom uspeo da pobegne.
Ružica je takođe istakla da za ovaj događaj ne krivi ni školu ni učiteljicu već neobezbeđen prostor oko škole. U policijskoj stanici Nova Pazova saznajemo da nikakav incident ovog tipa nije prijavljen.