(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sve spremno za Bogojavljensko plivanje za časni krst u Starim Banovcima • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Gusta magla, tokom dana suvo i hladno
Info 22.10.2013.
Stara Pazova
Novi potpredsednik i sekretar SO

Odbornici Skupština opštine Stara Pazova, danas na 14. zasedanju, konstatovali su ostavku Ljubana Skupljaka na mesto zamenika predsednika Skupštine i tajnim glasanjem za zamenika izabrali Akleksandera Baka iz Odborničke grupe Pazovački pokret. Skupštinska većina prihvatila je Odluku o dugoročnom zaduživanju Opštine Stara Pazova od 250 miliona dinara za finansiranje izgradnje vrtića u Belegišu, sportske hale sa kuglanom pri školi u Golubincima i za rekonstrukciju i uređenje centra Nove Pazove.

Usvojen je Plan generalne regulacije naselja Golubinci, i na predlog opštinskog veća, Izmene i dopune Plana generalne regulacije Banovaca. Prihvaćena je Odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JP Opštinska stambena agencija, Odluka o osnivanju službe pomoći u kući deci sa smetnjama u razvoju i njihovim prorodicama, a javnim glasanjem Nevenka Čmelik, je razrešena dužnosti sekretar,a za novog sekteara Skupštine opštine Stara Pazova izabrana je Vesna Jovanović, dosadašnja zamenica načelnika Opštinske uprave.