(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dve mrtve osobe u automobilu na putu između Nove Pazove i Batajnice • Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • U četvrtak bez struje će biti pojedini delovi Stare Pazove • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Politika 22.10.2013.
Stara Pazova
Sa Konvencije SNS u Beogradu

U prepunoj Areni Kombank u Beogradu i pred preko 15 hiljada simpatizera i građana koji nisu mogli da uđu Arenu, sinoć je Srpska napredna stranka obeležila petu godišnjicu od osnivanja. Tomislav Nikolić, predsednik Srbije je govoreći o strateškim pravcima Srpske napredne stranke i aktuelne vlasti u Srbiji istakao Evropski put, ali sa Kosovom u sastavu Srbije, nastavak reformi,

ne skrivanje istine od građana, a govoreći o međunarodnom položaju naše zemlje, predsednik Nikolić je izneo stav „Bosnu i Hercegovinu ne diramo – Republiku Srpsku ne damo“. Aleksandar Vučić, podpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke je rekao da se SNS rodila iz potrebe Srbije da živi i rekao da aktuelna vlast poseduje „jednačinu po kojoj će satrti korupciju“. Govoreći o Akcionom planu reformi, Vučić je rekao da dolaze vremena veće fiskalna odgovornosti i odgovornost javnih funkcionera, vremena u kojima niko neće imati garantovano radno mesto, neće moći da odlazi s posla kad hoće. Vučić je naglasio da će Srbija 2020. godine biti punopravna članica Evropske unije. Konvenciji Srpske napredne stranke prisustvovao je veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva kao i nekoliko stotina građana Opštine Stara Pazova.