(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Nemački gigant "Jockey BG" završava veliku fabriku u opštini Stara Pazova • Trideset romskih porodica uselilo se u nove kuće u Fruškogorskom naselju • Stara Pazova dobija savremeni industrijski park • Bez tehnoloških viškova u školama staropazovačke opštine • Opština Stara Pazova raspisala je javnu nabavku za dogradnju trenažne hale u Novoj Pazovi• • DEČJE KULTURNO LETO 2019: "Čudesna šuma" u petak u Golubincima i Staroj Pazovi • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 18 do 35 stepeni
Život 19.10.2013.
Novi Banovci
Preko 200 biciklista na festivalu

Goran Ražnjatović iz Novih Banovaca, pobednik je trke na hronometar koju je u okviru Biciklističkog festivala organizovalo Udruženje Eko bajk unikat. Njemu je pripao pehar, prelazni pehar i medalja. Drugo mesto na trasi od Novih Banovaca do Belegiša osvojio je Ivan Barbarić iz Beograda, a treći je bio Boris Novosni iz Starih Banovaca i njih dvojica dobili su medalje. Po rečima Milana Habera, organizatora manifestacije, prolazno vreme u trci sa 26 takmičara, od Novih Banovaca do Belegiša bilo je 24 minuta i 15 sekundi.

Inače, trka je startovala u subotu u 11.00 sati iz centra Novih Banovaca, a neposredno pred start, takmičare su pozdravili i sreću im poželeli jerej Dušan Višekruna, starešina Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Novim Banovcima, i Dušan Milekić, sveštenik Katoličke crkve u ovom mestu. Udruženje Eko bajk unikat, manifestaciju je organizovalo pod pokroviteljstvom RTV Stara Pazova i Opštine Stara Pazova, učestvvovalo je preko 200 biciklista, što takmičara, što onih koji ovaj sport upražnjavaju rekreativno,a cilj je bila promocija bezbednosti vozača bicikla i ostalih učesnika u saobraćaju. Po rečima Habera, Ćevabdžinica „Pink Panter“ iz Novih Banovaca obećala je da će svim predškolcima, učesnicima dodeliti poklone. Sava Kostić iz Zemuna, dugogodišnji rekreativac na biciklu, inače sportista veslač, je u izjavi za RTV Stara Pazova podržao ovu manifestaciju koja između ostalog ima za cilj promovisanje bezbednosti vozača bicikla i svih učesnika u saobraćaju, kao i promociju zdravog načina života. Inače, Biciklistički festival imao je i humanitarni karakter jer je na otvaranju upućen apel za pomoć mladiću Igoru Pavloviću iz Starih Banovaca koji je nakon povrede kičme ostao nepokretan, i neophodan je novac za operaciju u Beču.