(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Uručeni ključevi od novih stanova u Golubincima izbegličkim porodicama • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, slab vetar, temperatura do 30 stepeni
Sport 13.05.2012.
Stara Pazova
Novi predsednik OFS

Slobodan Jovanović novi je predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Stara Pazova u naredne četiri godine. Jovanović, koji je inače aktuelni predsednik Fudbalskog kluba Jedinstvo, izabran je na ovu funkciju jednoglasno na Izbornoj Skupštini koja je održana juče i mandat mu je četiri godine.Članovi Skupštine su izabrali i Izvršni odbor koji je predložio novi predsednik a koga čine predstavnici svih klubova u Opštini kao i sudijske i trenerske organizacije.

Pre izbora Skupština je usvojila bez rasprave Izveštaj o radu za poslednjih osam meseci koliko je na Saveza bio Izvršni odbor na čelu sa Milošom Papricom, a izabrani su i Nadzorni odbor, disciplinska i komisija za žalbe. Članovi Skupštine opštinskog fudbalskog saveza Stara Pazova dali su podršku sa Tomislav Karadžić bude ponovo izabran za predsednika fudbalskog saveza Srbije, Ratko Borovnica Vojvodine i Slavko Tuvedžić područnog fudbalskog saveza Srema. U radu Skupštine učestvovali su i Goran Jović član Izvršnog odbora fudbalskog saveza Srbije i Dušan Tomić generalni sekretar fudbalskog saveza Vojvodine.