(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovačka policija uhapsila taksistu zbog posedovanja i prodaje marihuane • Dve mrtve osobe u automobilu na putu između Nove Pazove i Batajnice • TO predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na samu u Bratislavi • U četvrtak bez struje će biti pojedini delovi Stare Pazove • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Sport 15.10.2013.
Stara Pazova
Takmičenja u školskom sportu

U zaostaloj utakmici četvrtog kola Superlige rukometašice Maks sporta će večeras u Novoj Pazovi dočekati Jagodinu. Maks sport se nalazi na pretposlednjem mestu sa samo jednim bodom, a Jagodina na tri utakmice ima svih šest bodova. Utakmica u Novoj Pazovi će se igrati u sportskoj hali OŠ „Rastko Nemanjić-Sveti Sava“ i počeće u 20 časova. U okviru školskog sporta nedavno su održana takmičenja u stonom tenisu i rukometu za učenike osnovnih škola.

U stonom tenisu kod devojčica prvo mesto osvojila je Manja Malbaša iz OŠ „Slobodan Savković“ iz Starih Banovaca, a iz iste škole je i drugoplasirana Dragana Moldovanovi, dok je treća Ksenija Đorđević iz OŠ „Rastko Nemanjić-Sveti Sava“ iz Nove Pazove. Kod dečaka prvo mesto osvojio je Nikola Kovačević takođe iz osnovne škole u Starim Banovicma odakle je i Veljko Đurić koji je bio drugi, a treće mesto pripalo je Vladimiru Gubečki iz OŠ „Heroj Janko Čmelik“ iz Stare Pazove. U rukometu kod pionirki prvo mesto osvojile su učenice OŠ „Slobodan Savković“ iz Starih Banovaca, drugo iz škole „23 Oktobar“ iz Golubinaca, treće mesto rukometašice OŠ „Rastko Nemanjić-Sveti Sava“ a četvrto „Simeon Aranicki“ iz Stare Pazove. Kod rukometaša prva je OŠ „Slobodan Savković“, druga „23 Oktobar“, treće mesto osvojila je škola „Heroj Janko Čmelik“, četvrto „Simeon Aranicki“ i peto mesto OŠ „Rastko Nemanjić-Sveti Sava“. Od srednjih škola za takmičenje u stonom tenisu prijavila se samo Ekonomsko-trgovinska škola „Vuk Karadžić“ iz Stare Pazove i izborila direktni plasman na okružno takmičenje.