(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sve spremno za Bogojavljensko plivanje za časni krst u Starim Banovcima • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Gusta magla, tokom dana suvo i hladno
Ekonomija 10.10.2013.
Nova Pazova
Sajam male privrede u Novoj Pazovi

Sedmi regionalni sajam privrede pod nazivom "Divan je privredni Srem" počeo ja danas na bazenima sportsko- rekretaivnog centra između Stare i Nove Pazove. Svečano otvaranje je započeto stihovima o Sremu koje je govorio glumac Milan Dudić a potom se prisutnima obratio predsednik regionalnog sajma privrede i zamenik predsednika opštine Goran Vranješ koji je pozdravio prisutne i poželeo dobrodišlicu. Milan Božić predsednik Sremske privredne komore istakao je značaj sajma posetom privrednika iz Srbije, regione i inostranstva, dok je Državni sekretar ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave Dragan Stevanović proglasio je sajam otvorenim.

Pored 100 izlagača iz Srbije, predstaviće se izlagači iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Nemačke, Italije i Madjarske. Sajam je prilika za razmenu iskustava i ostvaraivanje značajnih kontakata. Posetiocima su predstavili privrednici iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva. Biće održane i prezentacije susreti i promocije. Sajam će trajati do sutra ulaz je slobodan a radno vreme sajme je od 10 do 17h.