(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Od ove školske godine primenjuje se zakon o dualnom obrazovanju • pola Starih Banovaca bez struje • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Sport 07.10.2013.
Vojka
Vojka- Jadran 74:66

Košarkaši Vojke, pobedom na svom terenu, započeli su novu sezonu, treću uzastopno u drugoj Vojvođanskoj ligi grupa Jug. Oni su pred punim tribinama sportske sale Osnovne škole ’Milan Hadžić’ pobedili u Opštinskom derbiju ekipu „Jadrana“ iz Golubinaca. U ne tako kvalitetnoj utakmici, košarkaši Vojke od samog početka nametnuli su svoju igru, pa su na kraju prve četvrtine imali prednost od 11 poena razlike, da bi na poluvreme otišli sa prednošću od 13 poena. Košarkaši Jadrana vođeni sjajnim navijanjem svojih navijača koji su došli u Vojku, uspeli su da anuliraju prednost Vojčana od 13 poena, pa čak u jednom momentu i poveli sa 4 poena razlike.

Ipak košarkaši Vojke koji imaju znatno više iskustva od košarkaša Jadrana, kojima je ovo prva sezona u drugoj Vojvođanskoj ligi, uspeli su da ponovo vrate rezultat u svoju korist i na kraju slave 74:66. Najefikasniji igrači na utakmici bili su Nikola Filipović iz pobedničke ekipe sa postignutih 27 poena, i Rastko Carević iz Jadrana sa postignutih 23 poena.