(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Info 04.10.2013.
Nova Pazova
Zatvaranje ulice zbog radova

Iz Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova obaveštavaju da će 7. oktobra početi izgradnja kanalizacione mreže u naselju Nova Pazova. Zbog specifičnosti radova delovi ulice Cvije Kukolja i Kralja Milutina će biti delimično zatvoreni, a radovi će se izvoditi u dve faze. Prvu fazu radova na izgradnji kanalizacione mreže podrazumevaju radovi u ulici Cvije Kukolja i u tom periodu za saobraćaj će biti zatvoren deo ove ulice od ulice Petra Škundrića do ul. Kralja Milutina. Za potrebe preusmeravanja saobraćaja biće postavljena i odgovarajuća signalizacija koja će saobraćaj prusmeravati iz ulice CVIJE Kukolja ka ulici petra Škundrića i dalje kroz Branka Radičevića do Kralja Milana.

Drugu fazu radova čini zatvaranje ulice Cvije Kukolja i Kralja Milutina. Saobraćaj će se odvijati ulicom Cvije kukolja ka Branka Radičevića i dalje Kozaračkom i ulicom Vuka Karadžića. Tom prilikom za saobraćaj će biti zatvorena ulica Bosanska i Kralja Milutina. Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova obezbedila je svu neophodnu saobraćajnu signalizaciju kako bi se u pomenutim ulicama po navedenim planovima nesmetano odvijao saobraćaj.