(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Od ove školske godine primenjuje se zakon o dualnom obrazovanju • pola Starih Banovaca bez struje • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 03.10.2013.
Stara Pazova
Premijerka Slovenije u Staroj Pazovi

Delegacija Slovenije, predvođena premijerkom Alenkom Bratušek, posetila je juče fabriku Gorenje u Staroj Pazovi. U delegaciji Slovenije, pored premijerke, bio je i predsednik grupacije Gorenje, Franjo Bobinac, a u ime opštine Stara Pazova delegaciju su dočekali zamenik predsednika opštine Stara Pazova Goran Vranješ i pomoćnik predsednika opštine za ekonomski razvoj Goran Savić. Posle kratke prezentacije kompanije Gorenje i njenog poslovanja u Srbiji, svi prisutni su obišli fabričko postrojenje u kojem se od 2007. godine proizvode bojleri i toplotne pumpe.
Trenutno je u fabrici u Staroj Pazovi zaposleno 430 radnika, a godišnje se proizvede 500,000 bojlera i toplotnih pumpi, rekao je u izjavi za RTV Stara Pazova, direktor fabrike u Staroj Pazovi Branko Apat, koji je napomenuo da se u narednom periodu očekuje rast proizvodnje, a posebno je istakao dobru saradnju sa opštinom Stara Pazova. Zamenik predsednika Goran Vranješ istakao je zadovoljstvo zbog posete premijerke Slovenije Alenke Bratušek fabrici Gorenja upravo u našoj opštini i najavio sastanke sa rukovodstvom firme na kojima bi se i ovako dobra saradnja opštine i ove kompanije još više produbila.