(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Od ove školske godine primenjuje se zakon o dualnom obrazovanju • pola Starih Banovaca bez struje • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 01.10.2013.
Stara Pazova
Dan škole Simeon Aranicki

Osnovna škola “Simeon Aranicki„ danas je svečano obeležila Dan škole, kao podsećanje na 1. oktobar 1896. godine, kada je Simeon Aranicki stupio na svešteničku dužnost u Staroj Pazovi. Dan škole posvećen je projektu “Profesionalna orjentacija na prelasku u srednju školu“, koji se pod mentorstvom škole Aranicki realizuje u svim školama na teritoriji staropazovačke Opštine, rekla je direktorka Slađana Bursać i upoznala prisutne sa projektima, stručnim usavršavanjima učitelja i nastavnika, i postignućima učenika u prethodnoj školskoj godini.

U prigodnom kulturno– umetničkom programu učestvovali su školski hor, recitatori, dramska sekcija, a predstavio se i školski tim za profesionalnu orjentaciju. Bila je to i prilika da se uruče zahvalnice zaslužnim ustanovama i pojedincima, koji su svojim nesebičnim zalaganjem doprineli uspešnom radu škole. Svečanost su svojim prisustvom uveličali zamenik predsednika Opštine Goran Vranješ sa saradnicima, Ksenija Savić, opštinski javni pravobranilac, Ljibuška Lakatoš, načelnica za sport omladinu i kulturu, Milka Simić, načelnica za društvene delatnosti, Mileva Ljubinković, opštinska prosvetna inspektorka, predstavnici javnih preduzeća, osnovnih škola, predškolskih ustanova, i brojni prijatelji i saradnici škole.