(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sutra dobar deo Stare Pazove bez struje • Sutra dobrovoljno davanje krvi u Novim Banovcima • Sutra dodela ključeva od stanova za izbegličke porodice u Golubincima • Trodnevni simpozijum u organizaciji Doma zdravlja „Dr Jovan Jovanović - Zmaj“ u Staroj Pazovi • Humanitarni turnir u Novoj Pazovi za izlečenje Zorana Gligorića - Glige • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, slab vetar, temperatura do 30 stepeni
Sport 09.05.2012.
Stara Pazova
ŠAH ČETVOROMEČ STARA PAZOVA 2012

Univerzitetsku reprezentaciju Mađarske, Univerzitetsku reprezentaciju Srbije i Mladu reprezentaciju Srbije u šahu, staropazovačka opština će ugostiti u subotu 12. maja u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Manifestacija pod nazivom „Šahovski četvoromeč – Stara Pazova 2012“ prvi put će se održati u našoj opštini. Organizatori istog su Nacionalna kuća fudbala, Udruženje srpsko-mađarskog prijateljstva „Gordoš“, Opštinski šahovski savez, ŠK Banovci-Dunav, ŠK Jelica PEP, i Univerzitetski sportski savez Srbije, a celokupan događaj je pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Manifestacija koja će početi u 10:00 časova u subotu, trajaće tokom celog dana. Sistem igre je jednokružni berger (tri kola), sa tempom od 25 minuta + 10 sekundi/potez. Ekipe će se sastojati od 4 člana, plus 2 rezerve. Sudije mečeva biće Nebojša Baralić, međunarodni šahovski sudija, i Miodrag Stanković i Dušan Ignjatović, regionalne sudije. Za vreme trajanja partija koje su predviđene za 10:30, 12:30, i 16:30 časova, sa druge strane održavaće se simultanka za decu i goste ljubitelje šaha, i to na 20 tabli.

Svi ljubitelji šaha mogu pratiti prenos partija uživo na www.skbanovcidunav.com