(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Život 10.06.2013.
Stari Banovci
Završen Šunka fest

Juče je zatvoren treći po redu Šunka Fest koji se ove godine odigrao na bazenima Posejdon u Starim Banovcima. Mnogobrojni proizvođači izložili su svoje proizvode na štandovima, gde su posetioci mogli da vide,ali i kupe, šunku, pršut, kulen i razne druge suhomesnate proizvode, kao i sir, vino, rakiju, raznorazne suvenire.

Priređena je bila i izložba Mega šunki kao i vožnja fijakerima, koju su svim zainteresovanima omogućili članovi Konjičkog kluba "Podunavlje Balta" iz Starih Banovaca. Posetioci su mogli da prisustvuju otvaranju izložbe slika, akademskog slikara i vajara Save Halugina, koji je i autor skulpture Šunka festa. Programi su na velikloj bini upotpunjeni i nastupima KUD-a "Branko Radičević" i FA-a "Dukat" iz Stare Pazove, kao i OKUD-a "Sveti Sava" iz Nove Pazove. Prvo veče su publiku zuabavljali bend "Apsolutno romantično" a drugo veče je završeno izborom za Mis Sunka festa, uz prijatne zvuke Tamburaškog orkestra iz Stare Pazove kao i proglašenjem šampiona kvaliteta Šunka festa.