(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 05.06.2013.
Stara Pazova
Predškolci se oprostili od Poletarca

Četrdeseta generacija predškolaca „Poletarca„ u Staroj Pazovi juče se uz muziku i ples oprostila od svog vrtića i vaspitača. Zamenica direktora Rada Bogdanović pozdravila je predškolce, njihove roditelje i prijatelje ustanove, koji su prepunili pozorišnu salu, i istakla da „Poletarac„ ove godine obeležava značajan jubilej– 40 godina rada ustanove.
Na završnoj priredbi nastupilo je 6 grupa bogato kositimiranih mališana koji su prikazali neprolaznu lepotu i radost igre, uz zanimljive koreografije njihovih vaspitača. Na sceni su se smenjivali uigrani i simpatični Meksikanci, disko igrači, mornari, balerine, razigrani i veseli Romi, a već po tradiciji, kruna bogatog i dobro osmišljenog programa bila je zajednička pesma „Doviđenja dragi vaspitači„.