(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od 49 testiranih na antitela koronavirusa u poslednja tri dana, svi su negativni • Trenutno 24 aktivna slučaja COVID 19 u staropazovačkoj opštini • Otvorene još dve kovid ambulante: u Surduku za područje Podunavlja i u Krnješevcima za područje Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • Telefoni kovid ambulanti u Staroj Pazovi su 310-284 i 062/763-520, u Krnješevcima 2391-115 i 062/762-804, a u Surduku 371-415 i 062/763-393 • Od petka počinje prskanje komaraca u našoj opštini • Popravka nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci će trajati do 01. avgusta • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano i toplije, temperatura od 14 do 31 stepeni.
Info 29.05.2013.
Stara Pazova
Novi sajt Direkcije za izgradnju

Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova pokrenula svoju prezentaciju www.direkcijapazova.co.rs. Kompletan sajt je izradio stručni tim Odeljenja za informacione tehnologije i komunikacije Opštine Stara Pazova. Cilj otvaranja nove i savremene stranice ovog javnog preduzećaje postizanje kvalitetne i efikasne komunikacije prevashodno ka građanima, ali i svim subjektima koji su uključeni ili žele da se uključe u rad Direkcije i projekte koje realizuje. „Živimo u vremenu kada su informacije dobile veliki značaj i ulogu u društvu. Kroz sva javna glasila obaveštavamo građane o aktivnostima koje sprovodimo, a koje se u nadležnosti Direkcije i verujemo da ćemo

na taj način, radom ali i svojom otvorenošću ka svima, kroz javnu dostupnost informacija,

još jednom pokazati da smo rešeni da u saradnji sa Opštinskom upravom Opštine Stara Pazova uradimo što više za interese građana i poboljšanje uslova za život na teritoriji naše opštine“, poručio je Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova.

Sajt je urađen po poslednjim standardima veb dizajna i u skladu sa vizuelnim identitetom Direkcije. Dostupan je sa svih internet pretraživača (browser-a) i prilagođen je kako za desktop i laptop računare, tako i za mobilne uređaje najnovijih tehnologija (smartphone, tablet). Dostupne će biti i sve informacije o javnim nabavkama na koje zainteresovane firme mogu da se jave.