(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 05.05.2012.
Stara Pazova
OBELEŽEN DAN VATROGASACA

Međunarodni dan vatrogasaca obeležila je i vatrogasna jedinica Stara Pazova vežbom gašenja požara u dvorištu Pazovačke Osnovne škole “Simeon Aranicki”. Školsko zvono zamenilo je protivpožarni alarm i sva deca koja su se nalazila na nastavi izašla su u dvorište i sačekala vatrogasnu jedinicu.
Posle simulacije gašenja požara i učenici su se sami oprobali kao vatrogasci, a imali su priliku i da postavljaju pitanja vatrogascima kako treba postupiti u određenim situacijama. Na originalan način čestitali su našoj vatrogasnoj jedinici njihov dan poklonivši im crtež. Čestitkama hrabrim momcima pridružila se i direktorka škole Slađana Bursać i istakla da sa vatrogascima ima odličnu saradnju i da su svi zaposleni u školi prošli obuku za ovakve situacije. Po rečima komandira Vatrogasne jedinice Stara Pazova Vladimira Dašića, osnovci su se odlično pokazali u ovoj vežbi i kao učenici škole ali i kao vatrogasci i odreagovali su bolje nego neki odrasli koji se nađu u ovakvim situacijama.