(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Uručeni ključevi od novih stanova u Golubincima izbegličkim porodicama • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, slab vetar, temperatura do 30 stepeni
Info 05.05.2012.
Stara Pazova
OBELEŽEN DAN VATROGASACA

Međunarodni dan vatrogasaca obeležila je i vatrogasna jedinica Stara Pazova vežbom gašenja požara u dvorištu Pazovačke Osnovne škole “Simeon Aranicki”. Školsko zvono zamenilo je protivpožarni alarm i sva deca koja su se nalazila na nastavi izašla su u dvorište i sačekala vatrogasnu jedinicu.
Posle simulacije gašenja požara i učenici su se sami oprobali kao vatrogasci, a imali su priliku i da postavljaju pitanja vatrogascima kako treba postupiti u određenim situacijama. Na originalan način čestitali su našoj vatrogasnoj jedinici njihov dan poklonivši im crtež. Čestitkama hrabrim momcima pridružila se i direktorka škole Slađana Bursać i istakla da sa vatrogascima ima odličnu saradnju i da su svi zaposleni u školi prošli obuku za ovakve situacije. Po rečima komandira Vatrogasne jedinice Stara Pazova Vladimira Dašića, osnovci su se odlično pokazali u ovoj vežbi i kao učenici škole ali i kao vatrogasci i odreagovali su bolje nego neki odrasli koji se nađu u ovakvim situacijama.