(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Veliko interesovanje građana za vaučere. Podeljeno više od 130.000. : Žetva pšenice u punom jeku : U toku Memorijalni turnir Nikola Vulinović. Finale 10.jula : VREME: Jutarnja temperatura od 17 do 23, dnevna do 30 stepeni
Politika 25.05.2013.
Stara Pazova
Smenjen predsednik skupštine opštine

Skupština Opštine Stara Pazova je danas na devetoj sednici, tajnim glasanjem Miloša Crnomarkovića razrešila dužnosti predsednika Skupštine, za novog predsednika je, takođe tajnim glasanjem izabran dosadašnji zamenik predsednika Radoje Blagojević, a za njegovog zamenika Ljuban Skopljak. Dužnosti člana Opštinskog veća razrešeni su: Nataša Jeftić, Dušan Tadić i Mirko Carić, kome je dodeljen mandat odbornika, a za nove članove Opštinskog veća izabrani su Biljana Glišić, Dušan Sarapa i Zdenko Gašić.

Dan ranije dužnosti je razrešen i pomoćnik predsednika Opštine za poljoprivredu i komunalne delatnosti Dragomir Momčilović. Takođe, na današnjoj sednici je imenovan novi v.d. direktor JKP „Čistoća“ Milan Končarević umesto razrešenog Đukana Rakonjca. Odobrnici su većinom glasova prihvatili sve odluke, zaključke i rešenja iz dnevnog rada, a zasedanje je završeno u 17 časova i 45 minuta.