(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu ispiranje vodovodne mreže u Belegišu od 8 do 17 časova • 26. i 27. maja obuke za početnike u biznisu u Inovacionom start up centru • Na smotri amaterskog pozorišta u Bačkoj Palanci našu opštinu predstavljaju amateri iz Nove Pazove • "Gastro Srem" dobitnik priznanja "Najbolje iz Vojvodine" • Cena vozne karte nakon 31.05. se neće menjati za one koji vozom idu na posao • FUDBAL: Pobeda Omladinca, poraz Feniksa 1995 i remi za Jedinstvo • VREME: Sunčano, temperatura od 12 do 28 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 06.01.2022.
Stara Pazova
Staropazovačka policija privela šestoro vozača pod koji su vozili pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole saobraćaja na području ove opštine, otkrili četvoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola. 


U Novim Banovcima iz saobraćaja su isključeni dvadesettrogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnji vozač „lančije“ koji je vozio pod uticajem kokaina i kanabisa, dok je u Staroj Pazovi zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač „golfa“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina. 


Patrola je u Belegišu zatekla dvadesetpetogodišnjeg mladića koji je vozio „golf“ bez položenog vozačkog ispita i pod dejstvom amfetamina i kanabisa.


Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu. 


U Staroj Pazovi, saobraćajna policija je zaustavila pedesetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ sa 2,11 promila alkohola u organizmu, a u Novoj Pazovi pedesetpetogodišnjeg vozača „tojote“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu. 


Njima je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu. 


Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.