(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 29.11.2021.
Stara Pazova
Nagrada za predsednika opštine Đorđa Radinovića na manifestaciji Prvi Oskar Srbije

Na svečanoj ceremoniji Prvi Oskar Srbije, koja je večeras održana u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu, među počasnim poznatim ličnostima koje su primile nagrade, našao se i prvi čovek opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.


Predsednik je ovo značajno priznanje dobio za lični doprinos u razvoju opštine Stara Pazova, ukupne infrastrukture i boljeg života građana.


Ovom prilikom, Radinović je izjavio da je za vreme svog mandata u trajanju od 10 godina, opština Stara Pazova dostigla stopu nezaposlenosti manju od 3 odsto, što ističe kao najveći uspeh dosadašnjeg rada. Takođe, kao posebno važno naveo je činjenicu da u opštini Stara Pazova ima preko 1000 preduzeća, oko 3500 preduzetnika i 120 stranih kompanija i da je upravo to pokazatelj razvijenosti opštine.


Planovi za naredne godine jesu dalje ulaganje u putnu infrastrukturu kao i poboljšanje kvaliteta života meštana svoje opštine. Za prestižno priznanje za najuspešnije opštine Srbije, konkurisalo je čak 90 istih širom zemlje a upravo je opština Stara Pazova na čelu sa predsednikom Radinovićem, bila jedna od samo dve izabrane za ovo odlikovanje.


Bonus VIDEO: Pogledajte kako je bilo na dodeli nagrada: