(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 18.11.2021.
Stara Pazova
COVID 19: Pad broja zaraženih u staropazovačkoj opštini, proteklog dana svega 19 novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica u Staroj Pazovi je danas registrovano 19  novozaraženih koronavirusom a broj trenutno aktivnih slučajeva iznosi 480.


Epidemiološka situacija u Srbiji je sve bolja i broj novozaraženih je u padu, izjavila je premijerka Ana Brnabić, ocenjujući da je treća doza vakcine protiv koronavirusa pomogla da se brojke poprave. Direktor Kancelarije Svetske zadravstvene organizacije u Srbiji Marjan Ivanuša izrazio je zadovoljstvo što se u Srbiji situacija po pitanju novoobolelih od koronavirusa smiruje kao i time što je interesovanje za vakcinaciju više nego u okruženju. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je INEP - Institut za primenu nuklearne energije jedina referentna ustanova u Srbiji koja može da izda sertifikat za antitela.


Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da je verovatno da će se četvrta doza vakcine protiv korona virusa davati na proleće i ocenio da je sve izvesnije da će se vakcinacija obavljati svake godine.