(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 08.11.2021.
Stara Pazova
Pada od četvrtka, problemi sa kišnim odvodima

Od četvrtka kiša neprekidno pada a deo atmosferske vode zadržao se na putnim, pešačkim i zelenim površinama.


Najobilnije padavine su zabeležene u noći sa četvrtka na petak, dok je kiša ujednačeno padala u staropazovačkoj opštini u prethodna tri dana - u petak je izmereno 37 litara po kvadratu, u subotu 14 litara a juče samo litar kiše.  Zbog velike količine padavina, voda sporo otiče, zadržava se u pojedinim delovima naselja a kanali su i dalje puni vode.  


Problema je bilo u svim mestima, najviše u Novoj Pazovi, Podunavlju i u Vojki. U Burgenovoj ulici u Novim Banovcima, gde se izlila kišna kanalizacija, postavljena je pumpa a kod železničke stanice u Novoj Pazovi ekipe “Vodovoda i kanalizacije“ su morale da intervenišu zbog obrušavanja regionalne kanalizacije i tu problem još uvek nije do kraja rešen, potvrdili su za RTV Stara Pazova u ovom javnom preduzeću.


Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ Stara Pazova su na terenu i rade, prema utvrđenim prioritetima, na saniranju zagušenja i uklanjanju zadržanih voda sa pomenutih površina.