VEST: Odbojkašice Jedinstva savladale su u trećoj utakmici finala plejofa Tent rezultatom 3:0 i osvojile titulu šampiona Srbije! • U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • Zbog izmeštanja vodovodnih cevi u sklopu rekonstrukcije centra Stare Pazova slabiji pritisak u slavinama kod domaćinstava u okolini centra • U opštini Stara Pazova od početka godine vatrogasci intervenisali gotovo 60 puta • U subotu festival "Vojvođanska tradicija" u Novim Banovcima • U petak otvaranje 10. Vaskršnje izložbe u Novoj Pazovi • U subotu, 27.04. akcija dobrovoljnog davanja krvi u Staroj Pazovi • U nedelju 23. ribolovački Sabor u Novoj Pazovi PU • "Radost" iz Novih Banovaca dobitnik prestižne povelje Dositej Obradović • Odbojkašice Jedinstva ponovo pobedile TENT, u sredu meč lopta za titulu! • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija Nova Pazova 05.08.2021.
OTVOREN PRVI MAXI SUPERMARKET U NOVOJ PAZOVI Proverena i kvalitetna nabavka na dohvat ruke

Nova Pazova dobila je prvi Maxi supermarket, na adresi Miloša Obilića 4,  koji svojom bogatom ponudom i vrhunskom uslugom nudi jedinstveno iskustvo proverene i kvalitetne kupovine. O tome šta se kupcima nalazi na raspolaganju u novoj radnji, šta mogu očekivati od asortimana kao i kako se gradi i održava kvalitetna komšijska usluga za naš portal govori Snježana Škorić, menadžer novog supermarketa.


Stanovnici Nove Pazove dobili su novo mesto komšijske kupovine, Maxi. Šta potrošače očekuje u ovoj prodavnici?


Koncept Maxi supermarketa odlikuje širok asortiman proizvoda i kvalitetna, komšijska usluga velikog broja kolega koji se kupcima svakodnevno nalaze na raspolaganju. Ove karakteristike u našoj radnji prati unapređen, inovativni enterijer, dizajniran tako da odgovori na potrebe jednog modernog kupca, dodatno upotpunjujući ugođaj pri kupovini namirnica. Posvećenošču kupcima i osluškivanjem njihovih potreba, potrudili smo se da obezbedimo da kupce u našem supermarketu svakodnevno dočeka vrhunska usluga, povoljne cene i visok kvalitet proizvoda.


Šta je osnovna karakteristika asortimana novootvorene prodavnice?


Rekla bih da je, pored dobro poznate usluge, upravo bogat asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta ono što nas izdvaja i zahvaljujući čemu gradimo i održavamo poverenje sa kupcima. Jedan od najprepoznatljivijih segmenata prodavnice je naša Maxi pijaca, koja inspiriše na zdravije izbore svakodnevno nudeći kupcima uvek sveže voće i povrće. Dodatno, raznovrsna ponuda svežih proizvoda sa kategorija pekare i mesare, odeljenja delikatesa i mlečnih proizvoda, samo su neke od destinacija za kupovinu koje očekuju kupce, a ljubazno osoblje svakodnevno je tu da pomogne pri izboru proizvoda svih kategorija. 


Koliko zaposlenih se nalazi na usluzi kupcima i koliko sama usluga doprinosi viđenju jedne prodavnice kao omiljenog mesta za kupovinu?


Smatram da je posvećenost kupcima primaran faktor koji, pored bogate ponude proizvoda i pristupačnih cena, značajno utiče na iskustvo pri kupovini. Zbog toga se trudimo da nam naši kupci budu uvek na prvom mestu, a dobrom komunikacijom i predusetljivošću doprinesemo još lepšem ugođaju u nabavci. Upravo takav vid komšijske kupovine, uz asistenciju i uslužnost 27 zaposlenih koji su na raspolaganju, kupce očekuje u Maxi supermarketu u Novoj Pazovi.


Slike sa otvaranja novog Maxi supermarketa u Novoj Pazovi možete pogledati u našoj galeriji http://www.rtvstarapazova.rs/sr/galerija.php?g=10