(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 6 stepeni
Život 18.03.2013.
Stara Pazova
Ekološka nedelja u "Aranickom"

U Osnovnoj školi „Simeon Aranicki„ u Staroj Pazovi danas je počela Ekološka nedelja posvećena Svetskom danu šuma i voda i Svetskom danu meteorologije. Tokom cele nedelje između smena će biti organizovane brojne aktivnosti, rekla je direktorka Slađana Bursać, istakavši da je danas upriličena izložba likovnih i litetrarnih radova i prezentacija, koju su pripremili učenici Vršnjačkog tima i Đačkog parlamenta.
Naredna tri dana učenici škole „Aranicki“ će imati priliku da pogledaju prezentaciju mobilnog planetarijuma koji projektuje slike zvezdanog neba i poslušaju stručno predavanje predstavnika Centra za primenjenu nauku. U prezentaciji pokretnog planetarijuma će uživati i mališani PU „Poletarac„ i učenici ŠOSO „Anton Skala„ iz Stare Pazove, istakla je direktorka Bursać.