(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova raspisala je javnu nabavku za dogradnju trenažne hale u Novoj Pazovi.• Počinje bioskopska sezona u Staroj i Novoj Pazovi • U toku renoviranje sanitarnog čvora u staropazovačkom vrtiću • U toku ugradnja led tehnologije u sistem javne rasvete • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 13 do 26 stepeni
Kultura 15.03.2013.
Stara Pazova
"Dobri ujkica" napunio salu

Predstava "Dobri ujkica", u režiji i prevodu Stefana Sablića, napunila je sinoć pozorišnu salu u Staroj Pazovi. Ova naizgled pitka komedija ostavlja gorak ukus jer je u suštini crna komedija britanskog pisca Alana Ejkborna. Predstava je ogoljena slika društva koja otkriva aktuelne odnose mladih devojaka iz provincije kada se

nađu u metropolama i tehnologiju regrutovanja mladih devojaka u prostitutke. I zato bi trebalo da je gledaju i deca i roditelji, kaže Nebojša Ljubišić.

Publiku je najviše oduševila glumica Jelisaveta Seka Sablić, koja je pozdravljena burnim aplauzom samo što se pojavila na sceni, a glumica se oduševila dobrim uslovima u pozorišnoj sali.

Predstava je dobila nekoliko nagrada na festivalu komedije u Jagodini, igrana je za tri godine oko 40 puta, a dalji život zavisi od publike, kaže Marko Nikolić, koji je priznao da se polako sprema za penziju. Dobra glumačka ekipa iskusnih glumaca, pored Seke Sablić u predstavi igraju Nebojša Ljubišić i Marko Nikolić pomogla je mladim glumicama Tamari Dragičević i Tanji Pjevac da svoje uloge dobro ostvare ali i da dosta toga nauče, istakla je Tamara Dragičević.