(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 12.03.2013.
Stari Banovci
Održano takmičenje iz hemije

Osnovna škola „Slobodan Savković„ u Starim Banovcima u nedelju je bila domaćin opštinskog takmičenja iz hemije za učenike sedmog i osmog razreda na kome je učestvovalo 36 učenika sedmog i 20 učenika osmog razreda, a plasman na okružno takmičenje ostvarilo je 6 učenika, rekao je Boško Milojević, direktor škole. Od učenika sedmog razreda na okružno takmičenje iz
hemije plasirani su: Dejan Stančević i Igor Mirosavljević, iz Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki„ iz Stare Pazove, Miloš Verenčević, iz Osnovne škole „Vera Mišćević„ iz Belegiša, Mihajlo Dmitrašinović, iz Škole „Pinki“, i Dejan Trivunović, iz Osnovne škole „Simeon Aranicki„ iz Stare Pazove. Na okružnom takmičenju iz hemije staropazovačku opštinu će predstavljati samo jedan učenik osmog razreda, Luka Jokić, iz Osnovne škole „Slobodan Savković„.