(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sutra počinje 15. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi • U četvrtak davanje krvi i besplatno merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi ispred opštine Stara Pazova • JKP TOPLANA STARA PAZOVA: Do kraja sledeće nedelje završite radove na radijatorima, počinju tople probe • U subotu počinje popis, kazna za odbijanje popisivača od 20.000 do 50.000 dinara • Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine • U Novoj Pazovi održan 2. Metal-flex kup za najmlađe fudbalere • OPŠTINSKI DERBIJI: Omladinac - Podunavac 1:0, Dunav - Radnički 0:0, Jedinstvo novom pobedom izbilo na 2. mesto • VREME: Oblačno i hladno, temperatura od 6 do 14 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija 07.04.2021.
Stara Pazova
Kuća fudbala dobar primer za sport i turizam

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, posetili su danas  Sportski centar FSS - Nacionalnu kuću fudbala u Staroj Pazovi, obišli  su teren i razgovarali sa rukovodstvom Sportskog centra i predstavnicima Turističke organizacije o značaju ovog centra za turizam, ali i planovima za razvoj ove grane privrede u saradnji sa sportom.  Ova poseta je deo aktivnosti u okviru sagledavanja situacije na terenu, pred donošenje nove strategije za razvoj turizma u AP Vojvodini. 


Kuća fudbala u Staroj Pazovi sigurno je jedna od najprestižnijih i najelitnijih sportskih kompleksa u ovom delu Evrope pa i šire i predstavlja dobar primer na koji treba da se ugledaju, kako sportski tako i turistički radnici. 


Promocija turizma u AP Vojvodini i njegov razvoj kroz međusektorsku saradnju u svim sferama  kako bi se učinio još atraktivnijim, da se zaposli što više ljudi, ali da se privuče što veći broj turista”  rekao je prilikom posete u Staroj Pazovi dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dok je Dane Basta pokrajinski sekretar za sport i omladinu naglasio da Srbija kao zemlja fudbala i sporta zaslužuje ovakvo mesto.


Ove godine ističe se Strategija razvoja turizma u AP Vojvodini i pre donošenja nove,  širom pokrajine obilaze se tereni kako bi se u razgovoru sa onima koji poznaju situaciju u svojim mestima realno sagledale dobre strane, ali i nedostaci koje treba otkloniti.  Plan je da se do 2024. godine jasno može videti koji su ciljevi ispunjeni, a na kojima treba raditi kako bi se Vojvodina jasno definisala kao razvijena turistička regija.